حجت الاسلام قياسي امام جمعه بيله سوار در جلسه هماهنگي با خيرين مراسم معنوي اعتکاف در سخناني گفت: اعتکاف يک سنت حسنه و يک برنامه معنوي است که انسان سه روز از مظاهر مادي فاصله مي گيرد و در خانه خدا به خداي خودش پناه مي برد.
وي افزود: اعتکاف برنامه ايست که در انسان سازي و تربيت نقش بسيار موثر است و يک حالت باز دارنده از گناه و معصيت دارد کسي که در خانه خدا معتکف مي شود روزها روزه مي گيرد و شب ها با خداي خود مناجات مي کند و فاصله را با معبود خودش کم مي کند و در حقيقت خود را براي مهماني خدا در ماه مبارک رمضان آماده مي کند.
در ادامه حجت الاسلام شامل رحيم پور رئيس اداره تبليغات اسلامي بيله سوار با بيان مطالبي پيرامون اهميت احياي اين سنت نبوي و با اشاره به برخي از مشکلات و نيازمندي ها معتکفين گفت: به دليل محروميت بعضي از معتکفين نياز به حمايت و مساعدت مردمي و خيرين براي برگزاري مراسم معنوي اعتکاف وجود دارد تا بتوانيم به بهترين شکل ممکن برنامه هاي فرهنگي متنوعي را در طول اعتکاف انجام داده و غذاي معتکفين را هم به موقع توزيع کنيم.
وي با اشاره به حديثي از پيامبر اسلام (ص) گفت: حضرت محمد (ص) مي فرمايد «هر کس از روي اخلاق و ايمان، اعتکاف کند و با عقيده خودسازي، سه روز را با خداي متعال خلوت کند تمام گناهانش بخشيده مي شود»، لذا همه بايد قدردان اين موقعيت باشند.
گفتني است، در اين جلسه که در محل دفتر امام جمعه بيله سوار برگزار شد، مصوب شد: اداره تبليغات اسلامي علاوه بر نظارت، نسبت به مهيا سازي کليه امکانات تبليغي شامل اطلاع رساني، اعزام مبلغ، مبلغات، مداح و ديگر اقلام فرهنگي، تبليغي معتکفين اقدام کند.
جلسه ستاد احياي زکات با حضور امام جمعه، فرماندار، رئيس اداره تبليغات اسلامي، روحانوين مبلغ فرهنگ زکات و کشاورزان در بيله سوار برگزار شد.
حجت الاسلام کريم قياسي امام جمعه بيله سوار در جلسه ستاد احياي زکات با ريش سفيدان و کشاورزان اين شهرستان افزود: بهترين شيوه براي احيا و ترويج فريضه زکات در جامعه، اجرايي شدن دستورات اسلام در اين زمينه است.
امام جمعه بيله سوار با بيان اهميت فريضه زکات در جامعه اسلامي گفت: هيچ مال و ثروتي با دادن زکات توسط افراد کم نمي شود.
وي اضافه کرد: فريضه زکات يک اصل اقتصادي، اجتماعي و ديني است و اگر فريضه زکات در جامعه اسلامي به درستي اجرا شود، هيچ فقيري در جامعه وجود نخواهد داشت.
امام جمعه بيله سوار يکي از وظايف دولت را گرفتن زکات از ثروتمندان عنوان کرد و گفت: زکات موضوعي مهم و حياتي در اجتماع است که فوايد زياد آن بر هيچ کس پوشيده نيست از اين رو مسئولان بايد تلاش کنند تا پرداخت زکات در جامعه اسلامي به يک فرهنگ تبديل شود.
حجت الاسلام قياسي افزود: در سال گذشته در مجموع بيش يک ميلياردو سيصد هزار تومان زکات در اين شهرستان جمع آوري شد که نسبت به سال 90، 53 درصد رشد داشتيم.
در ادامه اين جلسه حجت الاسلام شامل رحيم پور رئيس اداره تبليغات اسلامي نيز با اشاره به اهميت احياي امر زکات خاطر نشان کرد: در احياي امر زکات با برنامه ريزي فرهنگي و تبليغات صحيح ميتوان به نتايج خوبي در اين زمينه دست يافت و بر اين مبنا اداره تبليغات اسلامي با تمام توان آمادگي اعزام مبلغ و برگزاري گفتمان هاي ديني در اين خصوص در بخشهاي مختلف شهرستان و در روستاهاي داراي پتانسيل پرداخت زکات را دارد.
وي با اشاره به اهميت زکات در اسلام اظهار داشت: زکات به اندازه ساير فروع دين در اسلام ارزش دارد و احياي اين فريضه، احياي شعائر الهي و ديني است و اداي آن نشان از تقوا و پرهيزگاري انسان دارد.
گفتني است، در اين جلسه که در محل فرمانداري بيله سوار برگزار شد، هر يک از حاظرين به بيان نظرات و ديدگاه هاي خود در خصوص توسعه فرهنگ زکات در جامعه پرداختند.
حجت الاسلام شامل رحيم پور در مصاحبه اي از اعزام 12 نفر از قاريان و فعالان قراني شهرستان بيله سوار به دوره تخصصي تجويد قرآن کريم در اردبيل خبر داد.
وي گفت: در اين کارگاه آموزشي روش هاي نوين تجويد در سطح تخصصي، كارگاه آموزشي تجويد قرآن كريم توسط داور بين المللي قرآن کريم استاد سيد موسوي بلده تدريس شد.
رئيس اداره تبليغات بيله سوار ضمن ابراز رضايت از برگزاري چنين دوره ها، هدف از برگزاري کلاس هاي آموزش تخصصي قرآن کريم را ترويج و توسعه فرهنگ قرآني در بين چهره هاي قرآني، ارتقاء سطح دانش علوم قرآني و ارتقاء سطح آگاهي مربيان و به روز رساني اطلاعات مربيان و فعالان قرآني منطقه عنوان کرد.
حجت الاسلام رحيم پور با بيان اهميت تبيين علوم قرآني در زندگي انسان ها، خير و سعادت دنيا و آخرت را در گرو انس با قرآن و فراگيري علوم قرآني دانست
وي در ادامه تربيت کادر متخصص براي هماهنگ سازي آموزش قرآن در سطح کشور را از اهداف برگزاري اين دوره ها اعلام كرد.
روحانيون، تشکل هاي مذهبي، کانون مداحان و فعالان فرهنگي و قرآني در اعتراض به هتک حرمت اماکن مقدس ديني، نفرت و انزجار خود را از اين اعمال شرک آلود اعلام کردند.
اقشار مختلف مردم و مسئولان، روحانيون، تشکل هاي مذهبي و فعالان قرآني در بيله سوار با حضور در راهپيمايي حمايت و دفاع خود را از ارزش هاي اسلامي و ديني اعلام کردند.
گفتني است، در اين راهپيمائي مردم هتک حرمت مرقد مطهر اين صحابه حضرت رسول اکرم (ص) و ياور باوفاي حضرت علي (ع) حجربن عدي و ياران عظيم القدر ايشان در سوريه توسط جنايتکاران را با سر دادن شعارهاي «مرگ بر آمريکا» و «مرگ بر اسراييل» را محکوم کرده و خواستار مجازات عامل يا عاملان آن شدند.
اباذر رزمجو در مصاحبه اي گفت: جلسات قرآني در روستاي گوگ تپه با استقبال گسترده مردم به ويژه جوانان و نوجوانان اين روستا برگزار مي شود.
وي به عناوين فعاليت هاي قرآني در روستاي گوگ تپه اشاره کرد و گفت: در هيئت مذهبي ابوالفضل (ع) که به صورت چرخشي هر هفته در منازل يکي از اعضاي هيئت برگزار مي شود برنامه هايي از قبيل تلاوت قرآن کريم، محفل انس با قرآن، اردوي فرهنگي و زيارتي تفسير و ترجمه آيات توسط روحاني مستقر، تجليل از قاريان، سوال و پرسش قرآني، ختم قرآن و جزءخواني به صورت روزانه در ماه مبارک رمضان برگزار مي شود.
رزمجو به اهداف اين جلسات اشاره کرد و اظهار داشت: نشر و ترويج فرهنگ قرآني و ارتقاي سطح دانش و بينش آحاد جامعه و تلاش براي ريشه كني بي سوادي قرآني از جمله اهداف برگزاري اين جلسات هيئت مذهبي است.
مسئول هيئت مذهبي ابوالفضل گوگ تپه بيله سوار در پايان يادآور شد: هر چه انسان با قرآن بيشتر انس بگيريد و از قرآن استفاده كنيد، معرفت و فكر او بالاتر خواهد رفت و بصيرت بيشتري کسب خواهد کرد.
حجت الاسلام ناصر بيدار روحاني مستقر گوگ تپه بيله سوار در گفتمان ديني شناخت سيره حضرت زهرا (س) در سخناني به جايگاه و مقام حضرت فاطمه زهرا (س) اشاره کرد و گفت: خلاصه و چكيده همه خوبي ها و بزرگي ها از وجود حضرت فاطمه زهرا (س) سرچشمه گرفته است و فاطمه كوثر پر مهر ولايت و امامت است.
وي حضرت فاطمه را بهترين مصداق يعني منزلت بلند زن دانست و گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) به چنان مقام و مرتبه اي رسيده بود که بعد از پيامبر و امام علي (ع) بر همه کائنات برتري داشت.
حجت الاسلام بيدار افزود: مقام مادر آنقدر والا و با عظمت است كه بهشت با اين همه عظمت زير پاي اوست، پس ما بايد قدر دان زحمات مادران با شيم و بوسه ادب بر دستان مبارك مادر بزنيم.
حجت الاسلام قياسي در مراسم گراميداشت ميلاد حضرت زهرا (س) در سخناني گفت: آنچه در باره صفات حضرت فاطمه زهرا (س) گفتني است آن است که حوادث گوناگون و فراواني که در عمر کوتاه وي رخ داده، زمينه ساز پديدار شدن و شکوفايي ويژگي هاي نهفته ايشان بوده که افزون بر عصمت، صفاتي در وجود آن حضرت به چشم مي خورد که به فصل و زمان خاصي محدود نشده و در جنس ويژه اي خلاصه نمي شود.
وي حضرت زهرا (س) را بزرگ درس آموز مكتب نبوت معرفي كرد و افزود: حضرت زهرا (س) در خانواده،اجتماع و در صحنه هاي سياسي، اجتماعي نقش کاربردي دارد و درس آموز رابطه انسان با خدا، نشانگر عشق و عاطفه اي فراگير و بيانگر دانش و بينش چشمگير و بي نظيري مي باشد.
حجت الاسلام قياسي افزود : فاطمه زهرا ( س) الگوي مناسب براي زنان مسلمان جهان است و انتخاب چنين روزي به عنوان روز زن به معناي انتخاب زيباترين و افتخار بخش ترين روز براي زنان مسلمان عالم مي باشد.
امام جمعه بيله سوار افزود: تجليل از مقام فاطمه (س) تكريم تقوا، ايمان،شجاعت، پاكيزگي و مكارم اخلاقي است.
گفتني است، در اين مراسم كه در محل سالن اجتماعات تبليغات اسلامي بيله سوار برگزار شد، برنامه هائي از قبيل مولود خواني، قرائت قرآن، دعاي فرج و اهداء هدايا به بانوان نمونه و مادران معظم شهداء اجرا شد.
حجت الاسلام کريم قياسي امام جمعه بيله سوار در همايش ميلاد كوثر در سخناني گفت: زنان ما بهترين صفات و شايستهترين خصايل را از دخت نبي اکرم (ص) ياد گرفتهاند و ما افتخار ميکنيم که در سال حماسه سياسي و اقتصادي زنان ما گرهگشاي بسياري از مشکلات در تحقق اين شعار هستند.
وي خاطر نشان کرد: بهترين مکتب و کاملترين سيره سياسي، علمي و معرفتي مکتب حضرت زهرا (س)است که در آن حيا در اوج است و عفت نمودي کامل دارد.
وي بر ضرورت نهادينه شدن ابعاد شخصيت حضرت فاطمه زهرا (س) در جامعه تاکيد کرد و گفت: الگوپذيري آحاد جامعه به ويژه بانوان از اخلاق انساني و اسلامي اين بانوي بزرگوار سعادت دنيوي و اخروي را به همراه دارد.
گفتني است، در اين مراسم كه در محل سالن ورزشي بيله سوار برگزار شد برنامه هائي از قبيل سخنراني، مولود خواني، اجراي تواشيح، تجليل از بانوان نمونه و مادران شهداء اجرا شد.
حجت الاسلام مهدي ستوده در اين ديدار ضمن آشنايي با مشكلات برخي از اين روحانيون با اهداي هدايايي از زحمات آنها كه در طول سالها در اين مرز و بوم به اسلام و مسلمين خدمت کرده اند قدرداني كرد.
در اين ديدار روحانيون گزارشي از اقدامات فرهنگي و تبليغي انجام شده در شهر و روستا را ارائه کردند.
حجت الاسلام قياسي امام جمعه بيله سوار در بخشي از سخنان خود با اشاره به ايمان راستين شهداء نسبت به پيمان و تعهد خود با خداوند، اظهار داشت: با از جان گذشتگي و فداکاري هاي شهداء بود که امروز همه ما در محيط آرام و امن زندگي مي کنيم.
وي افزود: زيارت عاشورا فقط براي قرائت نيست بلكه بايد در عمق مطلب و معاني آن تفكر کرد.
حجت الاسلام قياسي با اشاره به ضرورت بررسي نهضت عاشورا و درس هاي تربيتي قيام حضرت سيدالشهداء (ع) بر فرهنگ سازي تربيتي عاشورا در جامعه تأکيد کرد.
گفتني است، اين مراسم که با همکاري هيئت مذهبي رزمندگان اسلام و هيئت محبان ولايت در جوار قبور شهداي گمنام بيله سوار و با حضور خانواده معظم شهداء، هيئات مذهبي و مسئولين ادارات و جمعي از مردم شهيد پرور شهرستان بيله سوار برگزار شد، برنامه هائي از قبيل قرائت فاتحه به روح شهداء، قرائت زيارت عاشورا و دعاي فرج انجام شد.